Açıklamada belirtilenler doğrultusunda, özellikle Onikişubat ilçesinin merkez mahallelerinde suyun bulanık olduğu görülen evlerde, içme suyu olarak kullanılmaması hususuna özellikle dikkat edilmesi gerektiği vurgulandı. Geçici bulanıklığın normale dönene kadar içme suyu olarak kullanılmaması, vatandaşların sağlığını korumak adına büyük önem taşıyor.

KASKİ yetkilileri, kamuoyunu bu konuda duyarlı olmaya ve uyarıya hassasiyetle yaklaşmaya çağırıyor. Vatandaşların, içme suyu temininde bulanıklık yaşandığında, güvenliğin ve sağlığın korunması adına gerekli önlemleri almaları önemle vurgulanıyor.

Ilan2024

Kahramanmaraş Depreminde Yıkılan Otelin Duruşmasında Gerginlik Çıktı! Kahramanmaraş Depreminde Yıkılan Otelin Duruşmasında Gerginlik Çıktı!

Yaşanan bu geçici durumun normale dönmesi için gerekli çalışmaların yapıldığı belirtilirken, vatandaşların uyarıları dikkate alarak sağlıklarını riske atmamaları gerektiği hatırlatılıyor. Kamuoyuna yapılan duyuruda, içme suyu bulanıklığının geçici olduğu ve normale dönene kadar dikkatli olunması gerektiği ifade edilerek, vatandaşların bu konuda bilinçli davranmaları gerektiği vurgulanıyor.