Sabahın erken saatlerinde sandık kurulu görevlileri okullara ve konteynerlere gelerek hazırlıklarını tamamladı. Saat 07.00 itibariyle seçmenler konteynerlere ve okullara alınmaya başlandı.

Kayıtlı oldukları sandıklara giden seçmenler, büyükşehir belediyesi, ilçe belediyesi ve belediye meclis üyesi oy pusulaları ile muhtarlık pusulalarıyla beraber oy kullanma kabinlerine girerek oylarını kullandı. Seçim işlemi, saat 16.00'da sona erdi.

YKS İçin Kapalı Matbaa Dönemi Başlıyor: 40 Gün Çöp Bile Dışarı Çıkmayacak! YKS İçin Kapalı Matbaa Dönemi Başlıyor: 40 Gün Çöp Bile Dışarı Çıkmayacak!

YEREL SEÇİM SONUÇLARINI ANLIK TAKİP EDİN!

Kahramanmaraş genelinde 2019 yılında seçmen sayısı 754 bin 604 iken, bu yıl gerçekleştirilen yerel seçimlerde bu rakamın 753 bin 538 olarak belirlendiği açıklandı. Kahramanmaraş'ta toplam 2 bin 405 sandıkta oy kullanılması planlanıyor.

Seçim süreci boyunca vatandaşların demokratik haklarını kullanırken, huzur ve güven içinde olması için gerekli önlemlerin alındığı belirtildi. Seçim sonuçlarının ise il genelinde ve ilçelerde merakla beklenmekte olduğu ifade ediliyor.