Adana Genç İş Adamları Derneği (AGİAD), Yaşlılar Haftası’nda Seyhan Belediyesi Huzurevi sakinlerini Şirinpark Otel’de ağırladı. Huzurevinde kalan 31 yaşlıyla birlikte yemek yiyen AGİAD Başkanı Sefa Noyaner ve yönetim kurulu üyeleri, misafirlerle yakından ilgilenip, sohbet etti.

Seyhan Belediyesi Huzurevi Müdürü Hamza Dönmezler, AGİAD Başkanı Seda Noyaner ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, sivil toplum örgütlerinin böyle anlamlı günlerde kendilerine destek olmasını, yaşlıların yanında yer almasını takdirle karşıladıklarını belirtti.

AGİAD Başkanı Sefa Noyaner ise ömrü yeten her insanın bir gün yaşlanacağını ve bunun bilinciyle yaşlılara saygı ve sevgi gösterilmesi gerektiğini kaydetti. Yaşlıları korumanın ve gözetmenin de bir insanlık görevi olduğunu ifade eden Noyaner, “Anne ve babalarımız, büyüklerimiz ilgiye ve korumaya muhtaç hale geldiğinde onların yanında olmalıyız. Kimsesiz, devlet koruması altındaki yaşlılarımıza da moral desteği olmak, onlara yakınlık göstermek çok önemli.” dedi.

Noyaner, yaşlılar için düzenledikleri etkinliğin geleneksel hale geldiğini, önümüzdeki yıllarda da benzer aktivitelerle yaşlılara olan saygı ve sevgilerini göstermeye devam edeceklerini kaydetti.