Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ATO'daki toplantıda, göreve geldiği süreçten bu yana yaptığı çalışmalar ve ileride hayata geçirmeyi planladıkları projeleri hakkında bilgi verdi.

Kenti güzelleştireceklerini, bu konuda çeşitli yatırımlar yapacaklarını anlatan Sözlü, sanayi ve üretimde de Adana'yı kalkındıracaklarını belirtti.

Sözlü, şunları söyledi:

"Sular Mevkisi, Cevat Yurdakul Caddesi'nden Merkez Park'a doğru giriliyor. Merkez Park'tan, Aqualand'in yapısına zarar vermeden, Yavuzlar Mahallesi'ne bağlanan, şehri bütünleştiren köprü projemiz var. Bu da mimari ve estetik değeri olan bir köprü olacak."

- "Seçimden sonra da vatandaşın desteğine ihtiyaç var"

"Herkes seçimde destek ister, biz de seçimde destek istedik ama bazı işleri yapmak için seçimden sonra da desteğe ihtiyaç var" diyen Sözlü, Adana'nın "rayına oturması" için radikal ve reformist uygulamalara ihtiyaç duyulduğunu, bu konuda da vatandaşın desteğini istediklerini kaydetti.

 Vatandaşlardan şüphelendikleri her konu için kendisine sormasını isteyen Sözlü, "Ama sırf sokakta öyle konuşuluyor diye de bizden şüphelenmeyin. Belediye yönetimi, biliyorsunuz kamu kaynaklarının da tarafımızdan yönetildiği bir idare" şeklinde konuştu.

Sözlü, sosyal medya üzerinden bir vatandaşla yaşadığı polemiği esprili şekilde anlattı.

Sözlü, "Adana Metrosu" olarak bilinen hafif raylı sistemin güzergahını uzatacaklarını ve Çukurova Üniversitesi yerleşkesinden de geçireceklerini de sözlerine ekledi.

Toplantıda ATO Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe de konuşma yaptı.