Adana Sebze Hali esnafı, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Türk Kızılayı Adana Şubesi’ne sebze bağışında bulundu.
Savaşta ve barışta, doğal afetlerde, her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Türk Kızılayı’na sebze bağışında bulunan hal esnafı, hazırladıkları ürünleri, Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ve Başkan Yardımcısı Reşad Karaca’ya teslim etti.
Bağışlanan sebzenin kent merkezi ve Torosların uzak köylerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere teslim alındığını belirten Saygılı, esnafa teşekkür etti. Saygılı, “Rahmet ve bereket mevsimi Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere gıda kolisi, nakdi bağış, bayramlık çocuk giyim yardımı kabul ediyoruz. Hayırsever Adanalıları Türk Kızılayı’na davet ediyoruz. Zekatlarını, yardımlarını bizim aracılığımızla ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirler. Bu hayırsever kardeşlerimize de teşekkür ediyoruz. Ramazan öncesi çok makbule geçen bir yardım oldu. Sayelerinde çok sayıda insanın sofrasında aş, yüzlerde gülümseme olacak” dedi.
Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, hal esnafı Şahin Özkul, Kerem Alaşkan, Kaan Onur, Mehmet Beğern, Feyzullah Aydın, Hasan Özkul ve Ahmet Alaşkan’a örnek davranışlarından dolayı teşekkür plaketi verdi.