Ünlü iş adamı İskender Karagiydiren’in yeğeni Yusuf Karagiydiren’in düğününde, ünlüler buluştu. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in nikahı kıydığı, halk müziği sanatçısı Seher Dilovan’ın gece boyunca sahne aldığı düğüne, Türkiye’nin dört bir yanından tanınmış işadamları katıldı.
Sular VİP’te düzenlenen düğüne, çok sayıda davetlinin yanı sıra, aile yakınları ve Türkiye’nin dört bir yanından iş adamları da katıldı. Bahar-Yusuf Karagiydiren çiftinin düğün töreninde misafirleri karşılayan baba Ali Karagiydiren ile amca İskender Karagiydiren, misafirlerle tek tek ilgilendi. Davetlilerin alkışları arasında salona giren çiftin dans etmesiyle başlayan düğünde, davetliler gece boyunca gönüllerince eğlendi.
Seher Dilovan düğünü şenlendirdi
Karagiydiren ailesinin mutlu gecesinde, Türk Halk Müziğinin ünlü sanatçısı Seher Dilovan sahne aldı. Seher Dilovan, hem birbirinden güzel şarkıları seslendirdi, hem de söylediği oyun havaları eşliğinde, davetlilerle halay çekti. Söylediği türküler ve sahne performansıyla davetlilerin yoğun ilgisini toplayan Dilovan, davetlileri sık sık piste davet ederek, düğünü şenlendirdi.
Ünlü işadamı İskender Karagiydiren de, davetlilerle birlikte halay çekerek, yeğeninin mutluluğuna ortak oldu.
Bahar-Yusuf çiftinin mutluluğu
Dünya evine giren Bahar-Yusuf Karagiydiren çifti de, dans, oyun havası ve halaylara eşlik ederek, mutlu günlerinin tadını çıkardı. Geceye davetli olarak katılan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, çiftin nikahını kıyarak, “Bu güzel ailenin, güzel çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Çiftimizin mutluluğunu bir ömür devam etmesi dileğiyle, nikah cüzdanını da, ikisine birlikte teslim ediyorum” dedi.
Düğün sonunda çifti tebrik eden davetliler, hediyelerini taktıktan sonra, gece geç saatlere kadar Karagiydiren Ailesi’nin mutluluğunu paylaştılar. Düğüne katılamayan iş adamlarının da, çiçekler göndererek, Karagiydiren ailesinin bu mutlu gecelerine ortak oldu.