Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile ilçedeki kavşak ve refüjleri çiçeklerle donattıklarını söyledi.

Belediye Basın Bürosu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, başta Göç Yolu (Turgut Özal Bulvarı) ve Remzi Oğuz Arık Bulvarı olmak üzere, önemli güzergahların kavşaklarına Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince mevsimlik çiçek dikimi gerçekleştirildi. Ayrıca refüj ve kavşaklardaki günlük sulama ve haftalık yabancı otların temizliğinin de ara vermeden devam ettiği bildirildi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, “Parklar, refüjler ve kavşaklarda yürüttüğümüz çiçek ekimi çalışmalarıyla Kozan’ımızın çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Halkımıza güzel bir şehir sunabilmek ve yaşam standartlarını yükseltebilmek için gece gündüz demeden, imkanlar ölçüsünde ekiplerimiz koordineli bir şekilde çalışıyor. Bizlerden desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığımıza ve Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü’ye teşekkür ediyoruz.” dedi.