Adana’nın Kozan ilçesinde gençlere çevre bilinci kazandırmak amacıyla Durmuşlu Mahallesi’nde daha önce yanan ormanlık alana bin fidan dikildi.

Kozan Kent Konseyi Çevre Sorunları ve Tabiat Varlıklarını Koruma Grubu tarafından Kozan Orman İşletmesi Müdürlüğünün katkıları ile düzenlenen törende konuşan Kozan Kent Konseyi Başkanı Ömer Faruk Kaymaz, gençlere çevreyi koruma bilinci aşılamanın dünyanın geleceğini kurtarma anlamına geldiğini vurguladı.
Kozan Orman İşletmesi Müdürü Veysel Önen de işletme müdürlüğünün Kozan Belediyesi ve Kozan Kent Konseyinin düzenleyeceği bu tür faaliyetlere her zaman destek olacağını ifade etti.

Kozan Belediyesi Başkan Yardımcısı Yaşar Şenöz ise, belediyenin çalışmalarında çevreye duyarlı davrandığını ve sağlıklı, yaşanabilir bir şehir için büyük gayret gösterdiğini aktardı.

Fidan dikme etkinliğine Garnizon Komutanı Personel Albay Bülent Siper, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Fatih Aydın, Kızılay Kozan Temsilcisi Enver Erkuran, Türk Eğitim-Sen Kozan Temsilcisi Mürsel Yazıcı, Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı Nuh Çolak ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.