Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, yeni seçilen Sakarya Gazeteciler Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Aydıntepe ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Birlik başkanı Zeki Aydıntepe, Sakarya’da tüm gazetecileri bir çatı altında toplamak için böyle bir yapılanma içerisinde yer aldığını söyledi. Aydıntepe, “Sakarya’da faaliyet gösteren tüm gazetecileri bir çatı altında toplayarak, önemli hizmetler yapmak istiyoruz. Bu anlamda gençlerimiz ile birlikte yola çıkarak önemli bir görev üstlendik. Şehrimizin yöneticileri ile birlikte bu şehre bir şeyler kazandırmak adına uyum içerisinde çalışmalar yapmak istiyoruz.” dedi.

Vali Coş ise, Sakarya basınının yaptığı çalışmalarla kamuya önemli katkılar sağladığını söyledi. Basının birlikteliğine katkı sunmanın kendilerini de mutlu edeceğini ifade eden Coş, Sakarya basının başlatılan uyuşturucu seferberliğinde büyük katkı sağladığını kaydetti. Coş, “Uyuşturucu için başlattığımız ve toplumun her kesiminin seferberliği ile önemli yol kat edilmiştir. Çalışmalarımız sürerken, Sakarya basınını katkılarını da takdire şayan buluyoruz. Bu ve buna benzer konularda basanımızın kamuya, milletimize ve şehir yönetiminize katkılarını sürdüreceğine inancım tamdır” diyerek, teşekkür etti.