Gölbaşı Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen toplantıda bir araya gelen GÜRTEKS Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Özkaya, açacağı fabrika konusunda meclis üyelerini bilgilendirdi.

Toplantıda konuşan Özkaya, Gölbaşı ilçesinden önce Pazarcık, İslahiye ve Besni ilçelerinde incelemelerde bulunduğunu ama Gölbaşı'nın kendilerine daha da sıcak ve samimi geldiğini söyledi.

 İlk etapta 300 kişi ile işe başlayacaklarını anlatan Özkaya, bu sayıyı bin kişiye çıkaracağız hep beraber el birliği ile Gölbaşını kalkındıracaklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise Gürteks firması olarak ilçeye yapılacak yatırımın kendileri için çok ciddi rakamlar olduğunu, ilçedeki işsizliği rahatlatacağına dikkat çekti.

İlçe halkının bu tesise sahip çıkacağını anlatan Özdemir, "Ben umut ediyorum ki bu tesis verimli bir hale geldiğinde vatandaşımız dört elle buradaki yatırımcının bütün çalışmalarına destek verecektir. Biz inanıyoruz ki bu tür açılımlar, bu tür yatırımlar beraberinde diğer sanayi sektörlerini de cazibe merkezi olarak yanına çekecektir. Gölbaşı bunu hak etmiştir. İnşallah Gölbaşı Allahın izni ile kalkınma hamlesini başlatacaktır" diye konuştu.