Adıyaman Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından “Ülküde Şahlanış Gecesi“ düzenlendi.
Türkiye Petrolleri Kültür Merkezinde düzenlenen geceye Adıyaman Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Önat, Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Kaplan, Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Kubilay Ceylan, MHP MYK Üyesi Şükrü Doğan, MHP İl Başkan Vekili Mustafa Gündoğan, Kamu-Sen İl Başkanı Necdet İrfan Tokur, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Hacı Erdengi ülkücü şehitlerin yakınları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, çok sayıda ülkücü katıldı.
Gecenin açılış konuşmasını yapan Adıyaman Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Önat, “Devraldığımız şanlı ülkü bayrağını ilk günkü heyecan ve azimle taşıyoruz. Dokunmadık gönül bırakmayacağız düsturuyla her kapıyı çalmaya her yüreğe girmeye çalışıyoruz. Bütün zorluklara, imkansızlıklara göğüs gererek imanlı, ahlaklı, vatanına, bayrağına, milletine sahip çıkan Türk gençliğini yetiştirmeye devam edeceğiz. Ülkücüler olarak bölünmez bir bütün halinde Milliyetçi Türkiye’yi inşa etmek için her zamankinden daha fazla gayret edeceğiz. Ülkücü tavırdan taviz vermeden, hedefe varmaya hazır bir ok misali doğruluk ve dürüstlük abidesi olan bozkurtlar, gerektiği takdir de büyük Türk Milleti için her türlü mücadeleyi verecektir“ dedi.
Ülkücü sanatçı Ozan Arif Atılgan ve Gurup Volkan’ın sahne aldığı gecede izleyenler duygulu ve coşkulu vakit geçirdi. Yapılan ülkücü yemininin ardından gece dualar eşliğinde son buldu.