Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, veda ziyaretleri kapsamında AK Parti’yi ziyaret ederek, helallik istedi.
Adıyaman Valisi Mahmut demirtaş, çeşitli kamu kurum kuruluş ve STK’lara veda ziyaretlerini sürdürüyor. Adana’ya Vali olarak atanan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, CHP’nin ardından AK Parti’yi ziyaret etti.
AK Parti İl Başkanlığına gerçekleştirdiği ziyarette, Vali Mahmut Demirtaş’ı İl Başkanı Abdurrahman Dimez’in yanı sıra Milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, İl Genel Meclis Başkanı İrfan Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem, Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu bulundu.
Vali Mahmut Demirtaş, Adıyaman’da tüm sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerle bir uyum içerisinde olduğunu belirterek, helallik istedi.
Vali Demirtaş, “Adıyaman’da görev yapmak benim için büyük şanstı. Bu güne kadar hiçbir siyasi partiden, hiçbir milletvekilinden, belediye başkanından maddi anlamda bir talep gelmedi. Bizden gayri ahlaki bir talepte bulunmadılar. Bu bir vali için çok büyük şanstır. Adıyaman’dan üzülerek ayrılıyorum” şeklinde konuştu.
AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez ise, Vali Mahmut Demirtaş’ın görev süresi boyunca Adıyaman’a güzel hizmetler yaptığına dikkat çekerek, “Sayın Valimizin Adana’ya gidişi nedeniyle buruk bir sevinç yaşıyoruz. Büyük şehre gitmenizden dolayı seviniyoruz ama buradan ayrıldığınız için üzülüyoruz. Biz hakkımızı helal ettik, sizde hakkınızı helal edin” dedi.