Amatör sporlara destek olmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Güven, Afşinli genç sporculuların gelecekte büyük başarılara imza atacaklarını söyledi.
Afşin'in gençlerini ortamın zararlı alışkanlıklarından kurtarmak ve gelecek nesillere örnek nesiller yetiştirmek amacı ile spora teşvik etmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Güven şunları kaydetti:

"Her şey gençlerimiz için. Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğümüz ile birlikte gençleri internet salonlarından koparacak, sevdikleri spor dallarında haşir neşir edecek projelerimizi önümüzdeki günlerde uygulamaya koyacağız. Afşin'in temellerini sağlam atmak istiyoruz.  Afşin'imizi, Kahramanmaraş'ımızı, ülkemizi çok iyi temsil edeceklerine inanıyorum. Bu gençlerimizin arasında milli takım sporcuları çıkacak, anne ve babalarına, vatana, millete hayırlı evlatlar yetişecek. Ben gençlerimize başarılar diliyorum."

Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Asef Aslan ise, Afşin Belediyesinin her zaman sporculara ve spora destek olduğunu hatırlatarak Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.