Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği (AGD) tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeğine kentte faaliyet gösteren yerel medya mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.
Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’de başka bir programa davetli olmalarına rağmen öğretmenevinde bulunan gazetecileri ziyaret ederek sohbet ettiler.
Programa katılan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Abdioğulları, Afyon basınının birlik ve beraberliğinin Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi. İnternet medyasının, radyoların, televizyonların ve gazetelerin çok başarılı çalışmalara imza attığını kaydeden Abdioğulları, “Bölgenin en güçlü ve en hızlı medyası Afyonkarahisar’da bulunuyor. Bu yoğun rekabet ortamına rağmen medya emekçilerinin birlik ve beraberlik içinde hareket etmeleri ise bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Bugün farklı görüşten yüze yakın gazeteci hep birlikte iftar yapabiliyor. Ardından hep birlikte aynı masada sabaha kadar sohbet edebiliyoruz. İşte Afyonkarahisar medyası bunu başarmıştır” dedi.