Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici'nin de eşlik ettiği ziyarette, 1 Kasım'da yapılacak seçimleri değerlendiren Reyhanlıoğlu, vatandaşın yeniden istikrar istediğini söyledi.

Önemli bir seçimin startının verildiğini belirten Reyhanlıoğlu, "Bu geçen zamanda memleketimizden ayrılmadık, çalışmalarımıza devam ettik. Artık teşkilatlarımızla birlikte resmen çalışmalara başladık. İnşallah tek başımıza iktidar olmayı Allah'ın izniyle hedefliyoruz" dedi.

MHP'nin ve HDP'nin kan kaybettiğini düşünen Reyhanlıoğlu, koalisyona yanaşmayarak ve memleket meselelerinde elini taşın altına koymayarak söz konusu partilerin, kendi gerçek yüzlerini göstermiş olduklarını bu tutumlarının ise AK Parti'ye pozitif olarak yansıyacağını düşündüğünü kaydetti.

İstikrar ve huzur vurgusu yapan Reyhanlıoğlu, şöyle devam etti:

"İstikrarın ne kadar önemli olduğu görülmüş oldu. İnsanlarımız artık huzur ve istikrar istiyor. Uzun yıllar boyunca vatandaşımız istikrar ve huzurun olduğu bir ortama alıştı. Artık halkımız tekrardan istikrar istiyor. Karşılaştığımız vatandaşlarımız düzeninin ve huzurun korunmasını, istikrarın sürmesini istiyor."

Belediye Başkanı Necati Okay ise AA'nın ulusal ve uluslararası alandaki habercilik başarısını yakından takip ettiğini belirterek, büro çalışanlarına başarı diledi.

AA Kahramanmaraş Büro Sorumlusu İsmail Hakkı Demir ise AA'nın ulusal ve uluslararası alanda yaptığı yenilikleri anlattı.