Akedaş yetkilileri, elektrik kesintisinin, şebeke yenileme, bakım çalışmaları ve arıza giderme faaliyetleri kapsamında gerçekleştirildiğini belirtti.

28 Nisan 2024 Pazar günü planlanan elektrik kesintisi, Türkoğlu, Pazarcık ve Dulkadiroğlu ilçelerini etkileyecek. Kesinti planlamaları şu şekilde gerçekleşti:

Kahramanmaraş Depremzedesi Feci İş Kazasında Hayatını Kaybetti! Kahramanmaraş Depremzedesi Feci İş Kazasında Hayatını Kaybetti!
  • Türkoğlu İlçesi: Çakallı Çullu ve Çakallı Hasanağa mahallelerinde bulunan özel trafolu müşteriler, 09:00 - 10:00 saatleri arasında etkilendi.

  • Pazarcık İlçesi: 13801882 numaralı Hatbaşı'nın açılması için planlanan kesinti, 09:00 - 15:00 saatleri arasında gerçekleşti. Bu süreçte Bağdınısağır Mahallesi elektrik kesintisinden etkilendi.

  • Dulkadiroğlu İlçesi: Kanuni Mahallesi'nde, 06:00 - 08:30 saatleri arasında tesis çalışmaları yapıldı.

Kesinti çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, elektrik akışının normale döneceği belirtildi. Akedaş yetkilileri, vatandaşların kesinti süresince gerekli tedbirleri almalarını ve planlı bakım ve iyileştirme çalışmalarının önemini vurguladı.