Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim Sen) Havza İlçe Temsilcisi Mehmet Urhan Aktif Eğitim Sen üyesi olan Saffet Bilgiç’in yeni doğan ilk bebeği Fatmatüz Zehra için altın hediye etti. Sendika kurulduğu günden bu yana yeni doğan bebekler için hazırladığı altın hediyeleriyle üyelerinin mutluluğu paylaşılıyor.

Aktif Eğitim Sen Havza İlçe Temsilcisi Mehmet Urhan şunları söyledi: "Sendikamız başta tüm üyelerinin olmak üzere eğitim camiasının tüm fertlerinin mutlu-hüzünlü fark etmeksizin her zaman yanında olmak istiyoruz. Bu düşünce ile 'Aktif Bebek' ziyaretleri de bu yönde küçük bir adım. İnşallah tüm üyelerimize farklı sürprizlerimiz her zaman olacak. Bu vesileyle bebeğimize hayırlı ömür diler, ailesiyle beraber mutlu-huzurlu yaşamasını temenni ederim." dedi.

Aktif Eğitim Sen üyelerinden Saffet Bilgiç ise; "Sendikamızın bu tür çalışmaları bizleri ve ailemizi çok mutlu etti. Beklemediğimiz bir sürprizdi. Bizler bu hizmet anlayışı ile hep beraber bir olun, diri olun sözü ile bu yola çıktık. Bize anne baba olma mutluluğu yaşatan, evimizin cennet kokulu meleğini nasip eden Allah'ıma sonsuz şükürler olsun" dedi.