İran’da yapılan İşitme Engelliler Grekoromen Yıldızlar Dünya Şampiyonası’nda 58 kilogramda şampiyon ve serbest stilde ikinci olan Kızılcahamam Belediyesi Güreş Takımı Sporcusu İsmail Hakkı Bostancı düzenlenen törenle karşılandı.
İlk olarak Kargasekmez Mevkii’nde Belediye Başkanı Muhittin Güney, İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Belediye Meclis Üyeleri Yusuf Şengül, Murtaza Güngör, İbrahim Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Nahit Şahin ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılanan Bostancı , konvoy eşliğinde önce şehir merkezine ardından da tören için Cumhuriyet Meydanı’na geçti.
Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasının ardından Belediye Başkanı Güney yaptığı konuşmada; amatör spor faaliyetlerinin hemen hemen hepsinde ve güreşte ilçeyi temsil eden takımların her zaman destekçisi olduklarını söyledi.
Yaşattığı dünya şampiyonluğu için İsmail Hakkı Bostancı’ya, güreş hocaları Mehmet Çetin, Halil Yılmaz, Hüseyin Koçak ve Raif Mamuş’a, kulüp yöneticileri ve özellikle güreşe yoğun mesai harcayan Yusuf Bayrakçı’ya, sporcunun ailesine, öğretmenlerine, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Nahit Şahin’e teşekkür eden Güney, verdikleri desteğin şampiyonluklar, kupa ve madalyalarla geri dönmüş olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi. Başkan Güney ayrıca şampiyon güreşçinin 18 yaşını doldurması ile birlikte belediyede çalışmaya başlayacağını da söyledi.
Ardından ise kaymakamımız Mehmet Yıldız yaptığı konuşmada yaşanılan dünya şampiyonluğunda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.
Bostancı ve Mehmet Çetin’e 15000 TL değerindeki hediye çeklerinin takdiminin ardından tören sona erdi.