Keçiören Belediyesi 2016 yılında yatırımlarına devam ediyor. Keçiörenliler, inşaatları devam eden Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi ve Spor Salonunu bekliyor.
4 Şubat 2016’da temeli atılan Spor Salonu inşaatının yüzde 30’luk kısmı tamamlandı. Kapalı alanı 10.110 m² olan ve zemin, normal ve teras olmak üzere 3 katlı planlanan spor salonunun içerisinde basketbol sahası, voleybol sahası, hentbol sahası, 2 adet güreş sahası, fitness salonu, her branşa uygun antrenman sahası, masa tenisi, eskrim vb. spor dalları için özel alanlar yer alacak. Sporcuların yetişmesine katkı sağlayacak tesisin, donanımı ve mimarisiyle ilgi odağı olması bekleniyor.
3 Haziran 2016 tarihinde temel atma töreni gerçekleştirilen ve Bağlum’un ilk kültür merkezi olma özelliğine sahip Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi inşaatının ise yüzde 35’i tamamlandı.
6100 m² alan üzerine inşa edilen merkezin içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu, aerobik ve fitness salonları, çok amaçlı salon, 6 derslikli KEDEM kurs merkezi, gençlik merkezi aktivite salonu ile kafeterya ve dinlenme alanları olacak.