Pursaklar Belediyesi Muhammed Ali Sosyal Tesislerinde çocuklar için profesyonel cimnastik eğitimi verilmeye başlandı.
Muhammed Ali Sosyal Tesisleri içinde çocuk cimnastiği de açan Belediye Başkanı Selçuk Çetin, profesyonel danışmanlar eşliğinde çocuklara eğitim verdiklerini açıkladı. Tebessüm Şehrinde yaşayan çocukların en son teknoloji ve teknikler ile eğitildiğini belirten Başkan Çetin, "Amacımız çocuklarımızın profesyonel spor danışmanları eşliğinde, yeni teknikler öğrenerek spora başlamasıdır. Her zaman söylüyoruz; spor dostluk, kardeşlik ve dayanışma için vazgeçemeyeceğimiz bir değerdir. İnşallah çocuklarımızı, gençlerimizi bu bilinç ile eğitip, bayrağımızı dünyanın her yerinde gurur ve başarı ile dalgalandıracak sporcuların yetişmesine katkı sunacağız" dedi.
Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi boksörü olarak bilinen ve bir dönem ringlerin yaşayan efsanesi olarak tabir edilen Muhammed Ali isminin Pursaklar’da yaşatılmasının önemine dikkat çeken Başkan Çetin, "Cesareti, duruşu ve kararlılığıyla tüm spor camiasına ilham kaynağı olan, yumruklarını mazlumlar için konuşturan Muhammed Ali’ye bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Muhammet Ali’nin hatırasına sahip çıkacağız ve onun spor anlayışını genç nesillere aktaracağız" diye konuştu.
Spor salonlarından ve çocuk cimnastiğinden faydalanmak isteyenler 328 1010 numaralı telefondan bilgi alarak kayıt yaptırabilecek.