Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Batı Liberya Cumhuriyeti Temsilciliği’ne, Liberya’nın Kültür ve Turizm Bakanı Atty Isaac W. Jackson seçildi.
Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Merkezi’nden yapılan açıklamada, kuruluşun Liberya Cumhuriyeti temsilciliğine Liberya Cumhuriyeti Hükümeti Kültür ve Turizm Bakanı Atty Isaac W. Jackson’un seçildiği açıklandı. Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Merkez Sözcüsü Alpay Gürel, "Kuruluşumuz Liberya Cumhuriyeti teşkilatlanma çalışmaları tamamlanmıştır. Liberya Cumhuriyeti Hükümeti Kültür ve Turizm Bakanı Atty Isaac W.Jackson Jr. Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Liberya Cumhuriyeti Temsilciliği’ne seçilmiştir" dedi.
Genel Merkez Sözcüsü Alpay Gürel, SANKON Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’un Türkiye Cumhuriyeti ile Liberya Cumhuriyeti arasında ekonomik ve ticari ilişkilere katkı sağlamak amacıyla Liberya Cumhuriyeti Hükümeti’nin davetlisi olarak Liberya Cumhuriyeti’ne resmi bir ziyaret gerçekleştireceğini açıkladı.