2015-2016 Eğitim Öğretim Yılını başarı ile tamamlayan Nazime Baki Saatçioğlu Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi’nin 125 öğrencisi mezuniyet sevincini Kepez Belediyesi Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende keplerini havaya atarak yaşadı.
Zabit Katipliği bölümünü başarı ile bitirerek yargı sistemi içinde zabit katibi, icra memuru, infaz koruma memuru ve mübaşirlik gibi görevleri yapmaya hazır çiçeği burnunda mezunlar, kendilerine 4 yıl boyunca destek veren aileleri ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.
Törende konuşan Okul Müdürü Hüseyin Kurnaz, mezun olan öğrencilerin seçtikleri dalda meslekte kazandıkları yeterlikler doğrultusunda, kamu sektörüne ait Adalet Bakanlığı Teşkilatı ve Yüksek Seçim Kurulu’nda, özel sektöre ait hukuk büroları, noterlikler ve ceza infaz kurumları, tutukevleri ve çocuk eğitim evlerinde istihdam edildiklerini belirterek, genç mezunlara hayatlarında başarılar diledi. 1991 yılında kurulan 1993 yılında da mevcut binasına taşınan okulun Antalya’daki meslek liseleri arasında hatırı sayılır bir başarıya sahip olduğunu da söyleyen Kurnaz, ortaokul mezunu öğrencilerin tercihleri arasında üst sıralarda olmanın mutluluğunu da yaşadıklarının altını çizdi.
Törende şiir dinletisi etkinliği yapılırken, halk oyunları ekipleri de gösterilerini sundu. Törenin sonunda Kamile Kaçar isimli öğrenciye okul birincisi olarak çeşitli hediyeler verildi.