Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) üyeleri arası tanışma ve kaynaşma etkinlikleri çerçevesinde “Biz Bize” kahvaltısı düzenlendi.
ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan, üyeler arası iletişim ve diyalogu artırmak için “Biz Bize” kahvaltılı toplantı düzenlediklerini söyledi. Erdoğan “ANSİAD ailesi olarak kendi içimizde diyalog ve iletişimi çok önemsiyoruz. Bu çerçevede yaptığımız tüm etkinlikler üyelerimizin birbirini daha iyi tanımasına, kaynaşmasına ve uzun vadede birlikte iş yapma kültürünün oluşmasına vesile oluyor. Bu kahvaltıları çok önemsiyoruz” dedi.
Biz Bize kahvaltı konukları ANSİAD Üyesi Hüsnü Çöllü, Halil Bülbül, İrfan Yılmaz, Necmi Alpagot, Oğuz Orkun Öcal, İlhan Karakaya yaşam hikayelerinden kesitlerle başarı öykülerini paylaştı. ANSİAD Üyesi Halil Bülbül, Biz Bize kahvaltı organizasyonunu çok önemsediğini belirterek, “Üyeler arası diyalogun gelişmesi güçlenmesi açısından önem arz ediyor. Kişiler önce tanışıyor, sonra kaynaşıyor, sonra birlikte iş yapmaya başlıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
İşadamı Necmi Alpagot ise bir asırlık firmanın dünden bugüne geliş hikayesini paylaştı. "Dünya’nın en güzel kenti Antalya’dan Dünya’ya hediyelik lezzetler" sloganıyla Amerika’dan İsrail’e, Dubai’den Avrupa’nın pek çok ülkesine ihracat yaptıklarını ifade eden Alpagot, Akdeniz Üniversitesi’nde yetiştirilen “Stevia” bitkisiyle sağlıklı, organik reçel yapmaya başladıklarının da müjdesini verdi.