İstanbul ve Ankara’da yapılan darbe teşebbüsüne tepki göstermek için Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan vatandaşlar, gelişmeleri kurulan dev ekranda canlı olarak takip ediyor.
İstanbul ve Ankara’da dün gece geç saatlerinde başlayan askeri kalkışmaya karşı, Antalya’da geçe geç saatlerden itibaren Cumhuriyet Meydanı’nda binlerce kişi toplandı. Yaşanan olayları protesto etmek için alana gelen binlerce Antalyalı sabahın ilk saatleri olmasına rağmen alanlarda kalmaya devam etti. Protestoya, Antalya Milletvekilleri Gökcen Özdoğan Enç, Mustafa Köse, Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Kepez belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eski milli futbolcu Tanju Çolak katıldı.
Dev ekranda canlı yayın kuruldu
Gece geç saatlerde alanı dolduran vatandaşların bir çoğu meydanda beklemeye devam ediyor. Diğer taraftan Büyükşehir Belediyesi, meydanda toplanan vatandaşlar için dev ekran kurdu. Vatandaşlar yurt genelinde yaşanan son gelişmeleri, kurulan dev ekranda canlı olarak takip ediyor. Hava sıcaklığının 30 derece nem oranın yüzde 80’leri bulduğu şehir merkezinde vatandaşlar için çadırda da kuruldu. Öğle saatlerinin yaklaşması ile birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara, çorba da ikram edildi.