Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Güneş, bayram alışverişinin Manavgat’tan yapılması çağrısında bulundu.
MATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Güneş, Manavgat halkı ve Oda üyelerinin Ramazan Bayramı’nı yayımladığı bir mesaj ile kutladı.
Bayramların dini ve toplumsal değerlerin yoğun olarak hissedildiği, birlik ve beraberliğin yoğun olarak yaşandığı günler olduğunu hatırlatan Güneş, Oda üyeleri ve Manavgat halkının güzel bir bayram geçirmesini diledi. Güneş, “Bayramlar, birlik ve beraberliğin, sevginin, muhabbetin, başarışın, huzurun, yardımlaşmanın, kaynaşmanın en yoğun yaşandığı özel günlerdir. Kırgınlıklar ve dargınlıkların bir kenara bırakıldığı, sosyal sorumluluk ve dayanışma bilincinin en üst seviyede yaşandığı, yardımlaşma ve merhamet duygularının yoğunlaştığı bir Ramazan Bayramı’na, ulaşmanın sevinci içerisindeyiz. Turizmde de bayram vesilesi ile bir canlılık beklemekteyiz. Bölgemizde tatil yapacak olan misafirlerimizin güzel bir tatil geçirmelerini diliyorum. Bu hareketliliğin Manavgat’ın ticari hayatına da katkı sağlayacağını umuyorum” dedi.
Ramazan Bayramının bütün dünyada barış ve kardeşliğe vesile olmasını dileyen Hüseyin Güneş, “Ramazan Bayramı’nın başta ülkemiz olmak üzere bütün dünyada barış ve kardeşliğin hakim olmasını ve ülkemizde son zamanlarda artan terör olaylarının son bulmasını ve milletçe bu bayramı huzur, güven ve mutluluk içinde geçirmemizi diliyorum.”
Bayram alışverişinizi Manavgat’tan yapın, Hediyeler size de çıkabilir
Şehrin ticari ve ekonomik hayatına katkı sağlamak, sosyal hayatı hareketlendirmek ve şehre dinamizm katmak amacıyla 1 Haziran-16 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen “Manavgat’ta Alışveriş Günleri”ne de değinen Güneş, Oda üyeler ve Manavgat halkına çağrıda bulunarak “Bayram alışverişinizi Manavgat’tan yapın hediyeler size de çıkabilir” dedi.