Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile birlikte Akdeniz Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi.
Antalya Valisi Münir Karaloğlu, ilk olarak Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk’ü ziyaret etti. Ziyarete Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgedek ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de eşlik etti.
Sanayi sitesi hakkında Öztürk’ten bilgi alan Vali Karaloğlu, daha sonra Sanayi Sitesi ve Çıraklık Eğitim Merkezi’nde incelemelerde bulundu.
Kooperatif binasının duvarındaki sanayi sitesinin açılış töreniyle ilgili fotoğrafları ilgiyle inceleyen Karaloğlu, beraberindekilerle küçük atölyelerde yaptıkları üretimlerle ekonomiye ve istihdama katkı sağlayan ustaları da ziyaret etti.
Vali Münir Karaloğlu’nun başka bir programı nedeniyle ayrılmasından sonra Başkan Hakan Tütüncü, esnaf ziyaretlerini sürdürdü. Tütüncü, ziyaret sırasında sohbet ettiği sanayi esnafının isteklerini dinledi. Sanayi esnafı da 8 yıl boyunca her zaman yanlarında olmasından ve hizmet taleplerini karşılamasından dolayı Tütüncü’ye teşekkür ettiler.
Başkan Hakan Tütüncü daha sonra, Kepez Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.