Afyonkarahisar’da yaklaşık bir ay önce kaybolan ve dün akşam saatlerinde cesedi bulunan 17 yaşındaki Yunus Emre Kesgin’in ölümüyle ilgili gözaltı sayısının arttığı belirtildi.
17 Haziran’da ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunulan 17 yaşındaki Yunus Emre Kesgin için yaklaşık 1 aydan bu yana devam eden arama çalışmaları dün gelen acı haberle son bulurken, Kesgin’in çürümeye başlamış cesedi Ermen Beldesi’ndeki gölet inşaatı alanında bulunmuştu. Polis tarafından yürütülen soruşturma kapsamında özel bir ekip kurularak, olayla bağlantısı olduğu iddia edilen 4 kişi sabah saatlerinde gözaltına alınmıştı. Soruşturmayı genişleten polis öğle saatlerinde olayla bağlantısı olabileceği düşünülen 2 kişiyi daha gözaltına aldı. Olayda gözaltı sayısı toplamda 6’ya yükselirken ekiplerin olayı aydınlatmak için titizlikle çalıştıkları kaydedildi. Gözaltındaki şahısların emniyetteki sorgularının devam ettiği öğrenildi.
Öte yandan, Kesgin’in cenazesinin ise yapılacak detaylı otopsinin ardından hafta sonuna kadar aileye teslim edilecek. Ailenin gencin cenazesini İhsaniye ilçesine bağlı Yaylabağı Beldesi’nde toprağa vereceği öğrenildi.