Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesine bağlı Yeniyapan Mahallesinde elektrik sayacı kontrolü yapan evli ve bir çocuk babası Emrah K.'ye İnşaat çalışanı ve muhtarın saldırdığı iddia edildi. 

İnşaatçı ve Akedaş görevlisinin kavgasının ardından Muhtar Ahmet Kılçık'ın karakolda Akedaş görevlisine saldırdığı ortaya çıktı. 

İŞTE O KAVGANIN GÖRÜNTÜLERİ - TIKLA

Emrah K: " Bunun üzerine inşaat çalışanı Süleyman Karasu isimli şahıs neden mermere basıyorsun dedi. Ben ise görmedim kusura bakma dedim. Kendisi dikkat edeceksin *** lan göreceksin dedi. Ben ise sustum ve arkamı dönerken bana sen kimsin bana nasıl artistlik yaparsın diyerek ben adamı döverim dedi. Hemen ardından elinde bulunan iskele parçasını 3.kattan kafama doğru fırlattı. Daha sonra eline keser aldı aşağı inerek kafama fırlattı. Ben ise dışarı çıktım üzerime doğru gelerek bana vurmaya başladı. Ben ise kendimi müdafaa ettim. Daha sonra bizi ayırdılar ve olay yerinden uzaklaştım ve Jandarmayı aradım. Jandarma ekipleri olay yerine gelerek beni Kavlaklı J.K.K.lığına getirdiler. Karakola geldim ve Asayiş Tim odasında ifademi vermeye başladım. O sırada Yeniyapan Mahallesi Muhtarı Ahmet Kılçık bir anda odaya gelerek sen mahallede nasıl artistlik yaparsın ben adamın ********* diyerek üzerime saldırdı ve bana vurmaya başladı. Sağ kolumdan ve boğazımdan yaralandım. Olayı Uzman Çavuş gördü ve bizi o ayırdı. 

Muhtardan ve inşaat çalışanından şikayetçi oldum " dedi. 

Bu arada köy halkı ise Akedaş adına sayaç okuma görevlisi olarak çalışan Emrah K.'nin köye ve köylüye küfrettiğini ve kavganın bu yüzden çıktığını iddia ettiler.