Başkan Hayrettin Güngör, Trabzon caddesi için özel ekibini harekete geçirirken, istişare toplantısında vatandaşlar ve çarşı esnafınında görüşleri göz önüne alındı. 

İŞTE O FOTOĞRAFLAR - TIKLA 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraşlı esnaflar ve vatandaşlar ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. Trabzon Caddesi hakkında vatandaş gözünden bilgiler alan Başkan Güngör’ün ilk odak noktası Trabzon caddesi olurken, bir değişiklik yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu.

BAŞKAN ERKOÇ MİLYONLARCA LİRA HARCAMIŞTI!

Önceki dönem Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un göz bebeği projelerinden bir tanesi olan Trabzon Caddesi vatandaşları mutlu etmedi. Milyonlarca lira harcanıp yapılan proje neredeyse hiçbir vatandaş tarafından olumlu şekilde karşılanmadı.

BAŞKAN GÜNGÖR TRABZON CADDESİ İÇİN DEĞİŞİME GİDECEK Mİ ?

Geçtiğimiz günlerde Trabzon Caddesine inerek, vatandaşlar ve esnaflar ile sohbet eden Başkan Güngör birçok şikayet aldı. Trabzon Caddesinden memnun olmadığını belirten vatandaşlar, Başkan Güngör’den değişim istedi. Başkan Güngör alınan şikayetlerden sonra, bir çok esnaf ve vatandaşı bir araya toplayarak, Trabzon Caddesi için yeni bir çalışma başlatacağının sinyalini verdi.

Kahramanmaraşlı vatandaşlar Belediyeciliğin ustası olarak bilinen Başkan Güngör’ün Trabzon Caddesinde ciddi oranda bir değişiklik yapacağına ve tüm kesimler tarafından olumlu şekilde karşılanacak projeler ile geleceğine inanıyor.

Başkan Güngör konuyla ilgili; “ Şehrimizin trafik ve toplu ulaşımı ile ilgili kısa, orta ve uzun vadeli yapılacaklar ve plan hazırlama konularını uzmanlar ve çalışma arkadaşlarımızla değerlendirdik. Bu konuda Trabzon caddemizde incelemeler yaparak görüşler aldık “ dedi.