Paralel Devlet Yapılanması (PDY) Fethullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi sonucu İstanbul’da şehit düşen polis memuru Münir Alkan’ın Tekirdağ’daki baba ocağında ateş düştü.
Bölücü terör örgütü PDY/FETÖ terör örgütünün İstanbul’da darbe girişimi esnasında 41 yaşında şehit olan ve evli bir çocuk babası olan Polis Memuru Münir Alkan’ın ailesinin Yüzüncüyıl Mahallesindeki evinde yas var. Ayrıca şehidin köyü Çanakçı’da da hüzün yaşanıyor. İstanbul’da dün akşam saatlerinde görevi başında olan Münir Alkan, darbe girişimi sırasında yaşanan çatışmada şehit düştü. Haberi alan şehit ailesi İstanbul’a giderken, şehidin yakınları tarafından mahallelerine dev Türk bayrağı asıldı.
Taziyede konuşan şehidin amcası, Ali Alkan, “Keşke olmasaydı, bir iç düşmanlığı gibi kardeş kardeşe vurur mu yani” dedi.
Çanakçı Köyü Muhtarı Şevki Ürkmez ise "Münir kardeşimizi kaybettik. Hepimizin başı sağolsun. Ben de haberi AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanından aldım. Bu olay olmasaydı, kardeşimizi kaybetmeyecektik. Gereken her şey yapılıyor zaten. suçlular suçunu çekecek. Kardeşimize Allah’tan rahmet diliyoruz” diye konuştu.
Şehidin cenazesi yarın düzenlenecek törenin ardından, şehir mezarlığına defnedileceği öğrenildi.