Her şey bitti hedefte Emniyet Müdürü mü var?

Kahramanmaraş Türkiye’nin en emniyetli 4 ilinden birisidir. Bunun da gerçekleşmesinde tabi ki polis teşkilatıyla birlikte teşkilatın kaptanı olan Sayın İnci var.

Son yıllarda özellikle KOM dalında tacirlere yapılan operasyonlar insanlarımızın göğsünü kabartıyor. Özellikle okul önlerinde bulunan sivil ekipler, şer odaklarını öğrencilere bulaşmadan yakalayıp adalete teslim ediyor.

Kahramanmaraş halkı devletini, milletini ve tabiki polis teşkilatını çok seven bir halktır. Yanlış anlaşılmasın ama Emniyet Müdürümüzü de klişe olarak sevmiyoruz, samimiyeti, dostluğu ve olaylara bakış açısıyla sanki daha samimi seviyoruz.

Şehrimiz de onlarca, yüzlerce problem varken hayatını ülke menfaatine adamış kamuoyu tarafından benimsenen, esnaf dostu Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Doğan İnci’yi hedef tahtasına oturtturanlar neyi ya da kimi hedefliyor ?

Geçtiğimiz haftalarda Adana’ya gezmeye giden Sayın İnci, doğal olarak Kahramanmaraş’ın önceki dönem Müsiad Şube Başkanı, aynı zaman da Harita Mühendisi Mustafa Buluntu’nun Adana’daki yeni fabrikasına davet üzerine ziyaret ederek ( paylaşılan fotoğrafta da görüldüğü üzere ) kumaşlar İnci’ye tanıtıldı. Her hangi bir art niyet olmadan, sosyal medyada paylaşılan fotoğraf, bazı art niyetli klikleri (oluşumlar) devreye soktu.

Bazı yerel haber sitelerinde çıkan;

“ Emekliliğinizden sonra tekstil işine mi girmeyi düşünüyorsunuz? “

“ Aman müdürüm bu fotoğraf, başına iş açmasın”

Gibi köşe yazılarına gereksiz bir şekilde konu edilen Sayın İnci’ye gözdağı verilmek mi isteniyor?

Kahramanmaraş’ta ekibi ile beraber büyük operasyonlara imza atan Emniyet Müdürü Doğan İnci’ye karşı yapılan algı operasyonunun perde arkasında ki isimler kimler?

Haber46 olarak şehrimizdeki tüm haksızlıkların karşısında durduğumuz gibi, Emniyet Müdürü Doğan İnci’ye yapılan algı operasyonunun da şahsım ve kurumum Haber46 adına karşısındayız.