Kahramanmaraş'ta faaliyetlerine devam eden 4 cemiyetten 3'ü, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasını protesto ederek programa katılmayacaklarını bildirdi. Başkan Güngör'ün Kahramanmaraş'a gelmesiyle başlayan ilan kavgaları, belediyelerden sonra KMTSO'ya sıçradı. Uzun zamandır basına karşı destek sağlamayan KMTSO, cemiyetler tarafından protesto edildi. 

CEMİYETTE KAVGA!

Başkanlığını Arslan Deveboynu'nun yaptığı, Büyükşehir Gazeteciler Cemiyetinde konuyla ilgili büyük tartışmalar yaşandığı, iddia ediliyor. Üyelerin başkan Deveboynu'na '' PROGRAMA KATILMASI DURUMUNDA, BAŞKANLIKTAN İSTİFA ETMESİ GEREKTİĞİNİ '' söylediği öne sürüldü. 

10 Ocak Gazeteciler günü için, basın ile bir araya gelmek isteyen Başkan Zabun, arka arkaya gelen red cevapları sonrası şok oldu.

Haber46 Yönetimi olarak KMTSO'ya mesajımız: ' 15 bin istihdam sözünüzü yerine getirin, vatandaşa iş ve aş verin. Kahramanmaraş ekonomisine katkı sağlayın. Aksu'yu kirleten fabrikaların arıtma tesisi kurmaları için öncülük yapın. Bu şehrin sorunlarına çözüm bulun veya çözüm bulunmasına katkı sağlayın. Haber46 olarak ilan istemiyoruz, attığınız her adımı manşet yapmaya hazırız!