Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği Ekipleri tarafından daha önce suç üstü kumar yakalanan 2 kahvehane mühürlenerek geçici süreyle kapatıldı.
Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü ve Dulkadiroğlu Belediyesi Zabıta ekipleri,  daha önce kumar oynandığı tespit edilen 2 kahvehaneyi mühürledi.

Kumar ile mücadele kapsamında Ahlak Büro Amirliği ekibi tarafından yapılan takipte Yenişehir Mahallesinde faaliyet gösteren bir  Kıraathanede şahısların Poker tabir edilen kumar oyunu oynadıkları esnada suçüstü yapılmış, paralar ve poker kağıtlarına el konulmus, şahıslara idari para cezasının yanı sıra isyeri sahibi V.K.'ya kumar oynanması için yer temin etmekten adli işlem tahsis edilmişti.
Yine 
Ahlak Büro Ekibi tarafından İsmetpaşa Mahallesindeki Kıraathaneyi görecek sekilde takip yapılmış, içerde kumar konusu görülerek hızla girilen yerde,   şahıslarınAçar tabir edilen kumar oyunu oynadıkları esnada masa üzerindeki paralar ve iskanbil kağıtları ile suçüstü yapılmıştı. Kumar ounayan şahıslara idari para cezası tatbik edilirken, iyeri sahibi i.K.'ya  da kumar oynanması için yer temin etmekten adli işlem tahsis edilmişti.

Kapatılan 2 işyeri geçici sureyle mühürlendi.