Kahramanmaraşlı iş adamı S.Z Mersin gittiği esnada film setlerine konu olacak cinsten bir soyguna uğradı. İş adamının aracını lastik yakarak durduran, 3 kişi yaklaşık 30 saniye içerisinde 2.500 TL’yi çalarak kayıplara karıştı.

İş adamının uyanıklığı sayesinde çanta dolu para çalınmaktan kurtuldu. Alınan bilgilere göre olay Adana – Mersin otobanı 25. Km’sinde meydana geldi.

İddialara göre iş adamı S.Z otobanda seyir ettiği esnada aracın içerisine duman girdiğini gördü. İş adamı aracını yol kenarına çekerek, motor kaputunu açtı. Bu esnada aracın içerisinde hareketlenme olduğunu gören iş adamı, direk aracına yöneldi. Aracında 3 kişinin oturduğunu gören iş adamı para dolu çantasına hamle yaparak çantayı şahıslardan aldı. Bu esnada aracın kontak anahtarını da çeken iş adamı daha sonra yoldan geçen arabaları durdurarak yardım istedi. Şahıslar ise bu esnada koşar adımlarla olay yerinden uzaklaştılar.

İş adamı ise para dolu çantasını kontrol ettiğinde paranın 2.500 TL’sinin alındığını ve arabada bulunan bazı ziynet eşyalarının alındığını gördü.

Olayın şokunu atlatan S.Z durumdan yakınlarını haberdar ederken, olay yerinden uzaklaşarak Mersin’e gitti.