Müge Anlı’nın programında gündeme gelen Metin ve Necla Büyükşen çifti cinayetinde yeni gelişmeler yaşandı. Konya'nın Karatay ilçesinde işlenen Metin ve Necla Büyükşen cinayetinde aralarında olaydan yaralı kurtulan kızları Büşra Büyükşen ve oğulları Uğur Büyükşen de gözaltına alındı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca, 3 Eylül 2018'de İsmil Mahallesi'nde işlenen cinayete ilişkin başlatılan çalışma kapsamında, 13 Temmuz Salı günü 24 şüphelinin gözaltına alınmasının ardından bugün 1 şüpheli hakkında daha yakalama kararı verildi.

Jandarma ekipleri olayla ilgisi olduğu iddia edilen 1 şüpheliyi daha gözaltına aldı. Böylece olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli sayısı 25 oldu. Öte yandan, şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Cinayetin ardından iddialardan biri ise Büyükşen çiftinin komşularından Osman Büyükdoğrucan ile gelinleri Betül Büyükşen arasında bir ilişki olduğuna dairdi.

Cinayetin bununla ilgili olduğu öne sürüldü. Bir başka iddia ise çiftin yanlışlıkla öldürüldüğü. Şüphelilerin HTS (iletişim) kayıtları ile WhatsApp yazışmalarının dökümlerine ulaşılıp, sorgulamalar yapılırken, adreslerde ele geçirilen av tüfekleri ise incelemeye alındı.

Olayla ilgili yeni gelişmeyi Müge Anlı Instagram hesabından paylaştı. Anlı'nın paylaştığı görüntülerde, Büyükşen çiftinin gelinleri Betül Büyükşen'le yasak aşk yaşadığı iddia edilen kuzeni Mehmet Ali Dayanır'ın kelepçelenerek götürüldüğü görüldü.