Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinden haberleri aktaran Türkoğlu Belediyesi Basın Danışmanı seçim öncesinde geçirdiği trafik kazasında yaralandı.

30 Mart Cumartesi gününü seçim günü  olan 31 Mart pazar gününe bağlayan gece seçim çalışması için Türkoğlu ilçe merkezinden Beyoğlu mahallesine doğru giderken aşırı yağış sebebiyle yolda biriken su birikintisi aracın yoldan çıkarak takla atmasına sebep oldu. Kaza sırasında Türkoğlu Belediyesi Basın Danışmanı ve Anadolu Ajansı Türkoğlu muhabiri olan Ali Çakmak  yaralandı. Olay yerine gelen 112 ekiplerinin ilk müdahalesi sonucu Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörük Selim Ek Hizmet bölümüne. Hastanede yapılan teşhis ve tedavi sonrası taburcu edilen Ali Çakmak evinde dinleniyor.

Kaza Sonrası Hiç Yalnız Bırakılmadı

Hastaneden taburcu olduktan sonra evinde istirahat eden Ali Çakmak hiç yalnız bırakılmadı. Başta Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş olmak üzere AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi  Türkoğlu ilçe başkanları Veli Ünlü ve Mustafa Ardıç ile akraba, dost ve sevenleri tarafından yoğun bir şekilde ziyaret edildi.

Ali Çakmak Yıllardır Türkoğlu’nun Sesi 

Önceki yıllarda Beyoğlu Mahallesinde fotoğrafçılık yapan Ali Çakmak aynı zamanda İhlas Haber Ajansının da Türkoğlu Muhabiri olarak görev yapıyordu. Sonraki yıllarda ise Türkoğlu Belediyesine basın danışmanlığının yanı sıra Aksu Tv Türkoğlu Temsilcisi ve Anadolu Ajansı Türkoğlu Muhabiri olarak Türkoğlu ilçesinde yaşanan önemli gelişmelerden Kahramnamaraş ve Türkiye kamuoyuna bilgiler aktarıyordu.

Kaynak: Turkoglu46