‘Zaman birlik ve beraberlik zamanı’ diyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, MHP lideri Devlet Bahçeli ile birlikte Yenikapı’daki ’Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılacağını açıkladı.
Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimine tepki gösteren milyonlar, İstanbul Yenikapı’da gerçekleşecek ’Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde buluşacak. AK Parti, CHP ve MHP liderlerinin de katılacağı dev mitingde bulunacağını söyleyen MHP’li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, birlik ve beraberliğe her zamandan daha fazla ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.
İlçeye bağlı Ovacık Mahallesi’nde sosyal tesis açılışında konuşan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Zaman birlik, beraberlik ve kardeşlik zamanı. Zaman ülkeye sahip çıkma zamanıdır. Bugün Doğu ve Güneydoğu’da PKK ile mücadele ediyoruz. Bölücü örgüt var, bunun yanında memlekette müslümanım diyerek Müslüman Türk insanına kurşun sıkacak kadar hain olan insanlar var. Bunlar bize hiç yakışmayan şeyler” dedi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık,”Memlekette bütün vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti tutuyoruz. Allah nasip ederse Pazar günü İstanbul’dayız. Sayın Genel başkanımızla hep beraber Yenikapı’da olacağız. Bakın bu işin partisi yok. Bütün muhalefet partilerinin genel başkanları, ‘Ülke bizim, vatan bizim, bayrak bizim, ezan susmasın’ diyerek imza atıyor” diye konuştu.