Aydın’da gece meydana gelen ikamet yangınında evleri yanan yeni evli çift dumandan etkilendikleri için hastaneye kaldırıldı. Henüz çıkış sebebi belirlenemeyen yangınla ilgili soruşturma başlatılırken, İbrahim-Büşra Dede çiftinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Yangın Kemer Mahallesi Şerbetçi Caddesi 1653 sokak üzerinde bulunan 3 numaralı apartmanın 6. Katında meydana geldi. Apartmanın en üst katındaki dairelerinde uyumakta olan ve yeni evlendikleri öğrenilen İbrahim-Büşra Dede çiftinin yatak odası olarak kullandıkları daireden dumanların yükseldiğini gören çevre sakinleri durumu itfaiyeye bildirerek yardın istedi. Kısa sürede büyüyen yangını ilk müdahaleyi yapan İbrahim Dede ile yeni gelin Büşra Dede dumandan etkilendi. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan çiftin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri hortum çekip yangına müdahale etti. Mahallede toplanan kalabalık nedeniyle çalışmakta güçlük çeken itfaiye ekiplerine olay yerine çağrılan polis ekipleri yardımcı olmaya çalıştı. Bu arda çalışmaya engel teşkil eden park halindeki bir araç da insan gücü ile yanan binanın önünden kaldırıldı. Yaklaşık bir saat süren çalışmaların ardından binanın son katında çıkan yangın diğer dairelere sıçramadan söndürüldü.