Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Didim Belediyespor, dış transferde anlaştığı beş futbolcuya imza attırdı.
BAL ekiplerinden Didim Belediyespor’da dış transferde anlaştığı futbolculara imza attırdı. İlçe Stadı’nda düzenlenen imza törenine Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş, Genel Kaptan Evren Ermurat, Yönetim kurulu üyesi Özer Çınar, Didim Belediyespor Antrenörü Alparslan Başkaya ile yardımcı antrenörler Mustafa Yağcı ile Memet Özdemir katıldı.
Didim Belediyespor dış transferde anlaştığı Çankırı Belediye Gençlik spor’dan Stoper Bahadır Can (23), Foça Belediyespor’dan stoper Aykut Demirtaş (25), Ortaca Belediyespor’dan Stoper Uğur Çakın (25), Çankırı Belediye Gençlik spor’dan orta saha Bilal Gündoğdu23) ve Tekirdağ Karadenizspor’dan sol açık Rahim Karaca’ya (21) imza attırdı.
İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş İç transferde 4 futbolcuyla anlaşmalarının ardından dış transferde de anlaştıkları 5 futbolcuya imza attırdıklarını belirtip “Dış transfer çalışmalarımız devam ediyor. Görüştüğümüz bazı futbolcular var. Onları da en kısa sürede imza attıracağız. Altyapıdan da 4 futbolcu A takımda olacak. Dış transferleri önümüzdeki hafta tamamlayıp takımımızı yeni sezona hazır hale getireceğiz. Amacımız belli; bu sene hedefimiz 3.lig ve bunu başaracağımıza inanıyorum” dedi.
Didim Belediyespor’un yeni futbolcuları ise başarı için Didim’e geldiklerini belirterek yönetimi mahcup etmeyeceklerini dile getirdiler.
İmza töreninin ardından futbolcular Kulüp yönetimi ve teknik yönetimle basına poz verdiler.