Nazilli Belediye Meclisi’nin Nisan ayı toplantısında 2015 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Nazilli Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı, Haluk Alıcık başkanlığında yapıldı.
Nazilli Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı Nazilli Belediyesi Meclis toplantı salonunda Haluk Alıcık’ın başkanlığında gerçekleşti. Nazilli Belediye Meclisi Nisan 2016 dönemi olağan toplantısının 1. Birleşimi 5393 sayılı kanunun 20. Maddesi gereğince Çarşamba günü yapıldı. Belediye Meclisi toplantı salonunda Meclis Başkanı Haluk Alıcık’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantı 2 oturm şeklinde yapılarak 17 gündem maddesi görüşüldü. 2015 yılı faaliyet raporunun da oylandığı meclis toplantısında ilk oturumunda Denetim Komisyon Raporu Hakkında da bilgi verildi. Meclis Başkan Vekili, Meclis Kâtipleri, Encümen Üyesi seçiminin ardından Belediye Malları Takdir Kıymet Komisyonuna, İmar Komisyonuna, Askerlik Meclisine, Mal Müdürlüğü Gayrimenkul Satış Komisyonuna üye seçimleri yapıldı. Plan ve Bütçe Komisyonuna üye seçimi ve ardından Aydın İli Afet Acil Yardım Kurtarma Birliğine Üye seçimi gerçekleştirildi. Nazilli Sağ Sahil Sulama, Nazilli Sol Sahil Sulama, Akçay Sağ Sahil Sulama Birliklerine Üye, Eğitim Danışma Kuruluna Üye ve Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliğine Üye Seçimlerini gerçekleştiren Meclis üyeleri, Meclis gündeminin 9 . Maddesinde yer alan 2015 Yılı Faaliyet Raporunu görüşerek oyçokluğu ile onayladı.
İsabeyli Mahallesinde Nazilli Belediyesi tarafından yapılan Kafenin Ayni Sermaye olarak şirkete devri oybirliği ile kabul edilirken Denizli Çal Belediyesinin Nazilli Belediyesine “Kardeş Şehir” başvurusu da görüşülerek oybirliği ile onaylandı. Hasköy Mahallesinde Nazilli Belediyesi tarafından yapılan Parka da isim verilmesi oybirliği ile görüşülürken, Yeni Mah. 653-654 Kadastro Adalarındaki İmar Planlarının durumu komisyona sevki oybirliği ile Yeni Mah. 587-1646 Kadastro Adalarındaki İmar Planlarının durumunun da komisyona sevk oybirliği) ile karar verildi. Yine Yeni Mah. 1090-1212 Kadastro Adalarındaki İmar Planlarının durumu, Yeşil Mah. 1816-1246-1247 Kadastro Adalarındaki İmar Planlarının durumu görüşülerek komisyona sevki oybirliği onaylandı. 2016 yılı gelir tarifesine plan teklifleri ve değişikliklerine ilişkin tarife eklenmesinin görüşüldüğü meclis toplantısında meclis üyeleri komisyona sevki oybirliği ile kabul etti.
Nisan ayı Meclis toplantısının 2. Oturumunda 2016 yılı gelir tarifesine plan teklifleri ve değişikliklerine ilişkin tarife eklenmesi görüşülerek Meclis Üyeleri tarafından oybirliği ile onaylandı.