Adnan Menderes Üniversitesi (ADU) Nazili Sağlık Meslek Yüksekokulu 2015-2016 eğitim öğretim yılı mezunlarını gerçekleştirilen törenle uğurladı.
Törene, ADU Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı, Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanı Prof. Dr. Etem Karakaya, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Merve İrem Yapıcı, Yüksekokul Müdürleri, akademik ve idari personel ile mezun öğrencilerin aileleri katıldı.
Nazili Meslek Yüksekokulu okul birincisi, Evde Hasta Bakımı Programı Öğrencisi Hafize Pınar yaptığı konuşmada “İki yıl süren eğitim hayatımız bugün mezun olmakla tamamlanıyor, bu süreçte başta ailelerimiz olmak üzere desteğini her daim hissettiğimiz hocalarımıza ve okulumuzun idari personeline teşekkür ediyoruz.” dedi.
ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı ise, ”Mezun olan öğrencilerimizi en içten dileklerimle tebrik ediyorum. İş hayatlarınızda başarılar diliyorum. Mezun olan öğrencilerimizin aileleri ise bu noktada gençlerin iş bulma konusunda zorlamamalarını istiyorum. Zamanla hak ettikleri yerlere geleceklerdir” şeklinde konuştu.
Dereceye giren öğrencilere plaket takdim edilmesinin ardından tören, mezun öğrencilere diploma verilmesi ve meslek andının okunması ile devam etti. Geleneksel kep atmayla program son buldu.