Nazilli’de 1 haftadır devam eden yeni yol onarım ve sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Yollar yamalı bohça gibi olmuştu. Bu yüzden Nazillimizin yollarını ve en önemli caddelerini asfaltlıyoruz" dedi.
Nazilli’de Hürriyet Caddesi ve Atatürk Bulvarında başlayan sıcak asfalt çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Ekiplerin yoğun çalışması sonucunda kısmen bazı caddelerde yolların tamamlandığı gözlenirken, Atatürk Bulvarında ise çift şeritli yeni yol yapımına bugün başlandı. Yol çalışmalarını yerinde denetlemek için bugün Nazilli’ye gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Yollar yamalı bohça gibi olmuştu. Bu yüzden Nazillimizin yollarını ve en önemli caddelerini asfaltlıyoruz ve asfaltlamaya devam edeceğiz" diye konuştu.
BİSİKLET İSTEĞİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ
Yeni yapılan yolları denetleyen Topuklu Efe’ye Altıntaş Mahalle Muhtarı Şükrü Ustaoğlu ve Fen İşleri yetkilileri eşlik etti. Çalışmada ter döken işçilere de selam veren Çerçioğlu, daha sonra bulvarda dükkanları gezerek, esnafı ziyaret etti. Bir işletmecinin kahve davetini de geri çevirmeyen BŞB Başkanı Çerçioğlu, yanına gelen İsmail isimli Ortaokul öğrencisiyle ise ilginç diyaloglar yaşadı. Yeni bisiklet isteyen minik İsmail, "Karnenin hepsini 5 pekiyi notunu getirirsen söz alırım" diye şart koşan Çerçioğlu’na, "1 tane 4 iyi notu olsa olur mu?" cevabını verdi. Esnafla kahvesini içerek keyifli zaman geçiren Çerçioğlu, bisiklet İsmail’e sarıldıktan sonra danışmanına yeni bisiklet alınması yönünde talimat verdi.