Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de bölgenin önemli fuarlarından olan 14. Uluslararsı Nakliye, Transit ve Lojistik Fuarı(TransCaspian) ve başladı. Bakü Expo Merkezi'nde düzenlenen fuara 10 ülkeden 70'den fazla şirket katılıyor. Raylı araçlar, kara araçları, yol yapımı, trafik güvenliği, toplu taşıma, bilgi teknolojileri, köprü ve tünellerin tasarımında hizmet veren şirketlerin stantlarının bulunduğu fuara katılan şirket temsilcileri ziyaretçilerden ilgi gördüklerini söyledi.
Fuarda yeni araçlarını tanıtmak amacıyla Bakü'ye geldiklerini bildiren Isuzu şirket temsilcisi Serkan Öztürk Cihan Haber Ajansı`na yaptığı açıklamada, stantlarına ilk günden özellikle belediyelerin, polis ve askeri teşkilatların fuardaki araçlarına büyük ilgi gösterdiğini bildirdi.
Fuarda katılan şirket temsilcisi Süleyman Hacısalihoğlu da Cihan'a yaptığı konuşmasında, kamu kuruluşlarından ve özel sektörlerden yetkililerin stantlarını ziyaret etiklerini ifade etti.
Bu sene 14'cüsü gerçekleştirilen TransCaspian Fuarı'na, Azerbaycan, Türkiye, Almanya, Rusya, ABD başta olmakla bir çok ülkeden 70'den fazla şirket katılıyor. Fuar yarın sona erecek.