Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında Balıkesir Üniversitesini üniversiteler arası spor müsabakalarında temsil ederek farklı branşlarda dereceye giren Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerini ödüllendirdi.
Spor müsabakalarında başarılı olan öğrenciler ve Balıkesir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Zekeriya Göktaş, Rektör Özdemir’i ziyaret etti. Sporcu öğrencileri Rektör Özdemir’e tanıtan ve başarılardan bahseden Göktaş, verdiği destekler nedeniyle Rektör Özdemir’e teşekkür etti.
Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir de öğrencilerin elde ettikleri başarılarla üniversitenin tanıtımına katkıda bulunduklarını belirterek, elde edilen başarıların devamı diledi. Özdemir, sporcu öğrencilerin spor ruhunu kampüse ve diğer öğrencilere de aktarmalarının önemine vurgu yaptı.
Rektör Prof. Dr. Kerim Özdemir, yurtiçinde ve yurtdışındaki sportif faaliyetlere yeni dönemde de desteklerinin süreceğini ifade ederken, öğrencileri yetiştiren antrenör ve öğretim elemanlarına da teşekkür etti.
Gerçekleşen ziyaret programı, Rektör Özdemir’in öğrencilere hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.