Zonguldak'tan herkesin kanını donduran bir cinayet gerçekleşti. 31 yaşındaki Rabia Çataklı, cinnet getirerek anne ve anneannesini baltayla doğradı, uzuvlarını sokağa attı. Gözaltına alınan Çataklı, ifadesi esnasında sadece tekbir getirirken, muayene sırasında kendi serçe parmağını ısırıp kopartarak, yuttu. Kan donduran vahşette yeni ayrıntılar ortaya çıktı. 

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde 31 yaşındaki Rabia Çataklı, sabah 05.00 sıralarında Çaydeğirmeni beldesindeki toplu konutlarda herkesi dehşete düşüren bir katliama imza attı. İddialara göre, bir süredir psikolojik sorunlar yaşayan 31 yaşındaki Rabia Çataklı, sabah 05.00 sıralarında cinnet geçirdi.

Baltayla doğrayıp ceset parçalarını sokağa attı
Annesi Şeyda Çataklı ile anneannesi Medine Küçükkaya'yı baltayla öldürüp parçalayan katil zanlısı, eşyalarıyla birlikte uzuvlarını da camdan sokağa attı. Gürültüye uyanan komşular durumu ekiplere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, evin kapısını balyozla kırarak içeriye girdi.

aw007594-04-ro15.jpg

Ceset parçaları sokaktan toplandı
Rabia Çataklı, gözaltına alınırken, anne ve anneannesinin cesedine ait parçalar toplanarak tabuta konuldu. Cesetler otopsi için adli tıpa kaldırıldı.

İki gün önce ziyarete gelmiş
Medine Küçükkuyu'nun iki gün önce kızının evine ziyarete geldiği öğrenildi. Haberi alan yakınları olayın yaşandığı evin bahçesinde birbirlerine sarılırken, jandarma ekipleri incelemeyi sürdürdü. Ceset parçalarının da atıldığı camın altında mutfak malzemeleri ve kumanya görüldü.

Cinayeti işlerken sela okudu, ifadesinde tekbir getirdi
Olayla ilgili soruşturmayı yürüten polis ekipleri, Rabia Çataklı'nın cinayet anında evde sela okuduğunu belirledi. Gözaltına alınan Çataklı'nın ifadesi esnasında da sadece tekbir getirdiği, polise ifade vermediği öğrenildi.

aw007511-03-K2lv.jpg

Hastanede parmağını ısırarak koparıp yuttu
Sağlık kontrolü için Devrek Devlet Hastanesi'ne götürülen Çataklı'nın, buradaki muayene sırasında kendi serçe parmağını ısırıp kopartarak, yuttuğu öğrenildi.

Cani evlat tutuklandı
Zonguldak'ın Devrek ilçesinde annesi Şeyda Çataklı ve anneannesi Medine Küçükkuyu'yu bıçakla öldürüp cesetlerden kestiği parçaları camdan atan Rabia Çataklı, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gözyaşları arasında toprağa verildiler
Anne Şeyda Çataklı ise bugün otopsi işlemlerinin ardından hastaneden alınıp Merkez Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi. Anne Şeyda Çataklı, kılınan cenaze namazı sonrası aile mezarlığa defnedildi. Anneanne Medine Küçükkaya ise Bakırcılar köyünde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.