Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı Güvercin Sevenler ve Yetiştiriciler Derneği Başkanı Cem Karaca yeni Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, Bozüyük Vergi Dairesi Müdürü Ali İhsan Kanar da Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu üyesi Mali Müşavir Mustafa Öztürk ile birlikte ziyaret etti.
Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile güven tazeleyen Bozüyük Güvercin Sevenler ve Yetiştiriciler Derneği Başkanı Cem Karaca ile yönetime seçilen yeni Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Karaca, ziyarette Başkan Bakıcı’ya dernek çalışmaları hakkında bilgi vererek, derneğe sağladığı katkılar nedeni ile teşekkür etti. Başkan Bakıcı da, misafirlerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ardından Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı Bozüyük Vergi Dairesi Müdürü Ali İhsan Kanar, beraberindeki Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu üyesi Mali Müşavir Mustafa Öztürk ile birlikte ziyaret etti. Ziyarette, Bozüyük Vergi Dairesi Müdürü Ali İhsan Kanar, 6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması kanunu hakkında bilgilendirme yaparak, bu kanundan faydalanmak isteyen mükelleflerin en geç 31 Ekim 2016 tarihine kadar başta Vergi Dairesi olmak üzere ilgili kurumlara, Vergi Dairesi, Sosyal Sigortalar Kurumu ve benzeri kurumlara başvurmaları ve yapılandırma taleplerini iletmeleri gerektiğini hatırlattı.