Bilecik Bahçelievler Anaokulu öğrencileri tarafından gıda paketleri Mardin’in Nusaybin ilçesinde görev yapan askerlere iletilmek üzere kargoya teslim edildi.
Bilecik Bahçelievler Anaokulu öğrencilerinin “Minik Eller Kahraman Yüreklere Dokunuyor” projesi kapsamında hazırlanan gıda paketleri, Mardin’in Nusaybin ilçesinde görev yapan askerlere iletilmek üzere kargoya teslim edildi. Kargoları teslimatı öncesi Bilecik 2. Jandarma Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç’u ziyaret eden Bilecik Bahçelievler Anaokulu Müdüresi Sevgi Uğurlu, öğretmenler ve öğrenciler proje hakkında bilgi verdiler. Okul Müdüresi Sevgi Uğurlu, “Öğrencilerimizin yardımlaşma, paylaşma duygularını desteklemek ve geliştirmek, vatani görevlerini yapmakta olan askerlerimize moral ve motivasyon sağlamak aynı zamanda askerlerimize hatırlandıklarını ve yanlarında olduğumuzu hissettirmek amacıyla Bilecik 2. Jandarma Komutanlığını ziyaret ettik. Daha sonra çocuklarımızın kendi elleri ile hazırladıkları gıda paketleri yürütülen proje kapsamında Mardin’in Nusaybin ilçesinde görev yapan askerlerimize iletilmek üzere kargoya teslim ettik” dedi.
Öte yandan minik öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Okul Müdüresi Sevgi Uğurlu’ya plaket takdim etti.