Bilecik’in Bozüyük ilçesinde faaliyet gösteren Girişimciliği Destekleme Derneği yöneticileri, Bilecik Valiliğine atanan Vali Süleyman Elban’ı ziyaret etti.
Dernek Başkanı Celali Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen ziyarete, yönetim kurulu üyeleri Osman Tekeli, Kısmet Turan, Fikret Karaçalı ve Hakkı Öztekin de eşlik etti. Dernek Başkanı Yılmaz tarafından derneğin çalışmaları hakkında Vali Elban’a bilgi verildi. Derneğin gençlerin girişimciliğe özendirilmesi konusunda çalışmalar yaptığı belirtilerek girişimci bir neslin önemine değinildi.
Vali Süleyman Elban da bu gibi çalışmaları her zaman desteklediğini ve imkanları çerçevesinde destek olmaya hazır olduklarını söyledi. Kültür, turizm, sanayi ve tarım alanlarında Bilecik’in ön plana çıkarılması gerektiğini kaydeden Elban, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Girişimciliği Destekleme Derneği Başkanı Celali Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Ziyaretin sonunda dernek yönetimince Vali Süleyman Elban’a Metristepe Anıtı plaketi hediye edildi.