Bilecik’in komşu ilçesi olan İnegöl Belediyesi yetkililerinden oluşan bir heyet, Bilecik Belediyesi tarafından şehre kazandırılan önemli çalışmaları yerinde inceleyerek, bilgi aldı.
Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu heyet, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay’ı, makamında ziyaret etti. Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Cihan ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serkan Bircan’ın da bulunduğu ziyarette her iki komşu şehir arasındaki çalışmalara ilişkin fikir alışverişleri yapıldı. Bilecik Belediyesi tarafından şehre kazandırılan ve tarihi, kültürel anlamda son derece değerli olan çalışmalar hakkında bilgi alışverişlerinin yapıldığı ziyarette, Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, konuklarına bilgi verdi. Yapılan ziyarette Bilecik Belediyesi Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi, Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Projesi, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi gibi eserlerin yanı sıra tarihi ve kültürel açıdan önem taşıyan eser ve çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapıldı.
Gerçekleştirilen ziyaretin sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, meslektaşı, Adil Kansu’ya üzerinde Osmanlı Arması bulunan tabak ve çeşitli hediyelerin olduğu çanta taktim etti.