Manavgat Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (MASMO) üyelerine, kurumlar vergisi düzenlenmesi konulu seminer düzenledi. Manavgat Muzaffer-Şule Büyük Kız Meslek Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminere GİB-Devlet Gelir Uzmanı Cem Arslan ve Ankara SMMMO vergi danışmanı Erbil Güzel konuşmacı olarak katıldı. Seminerde Uygulamalı Kurumlar Vergisi Beyannamesi Düzenlenmesi hakkında bilgi verildi.

Seminerin açılış konuşmasını yapan MASMO Başkanı Halil Gubaş, nisan ayında düzenleyecekleri kurumlar vergisi ile ilgili olarak bilgi dağarcıklarını genişletmek ve eksikleri gidermek amacı ile toplandıklarını söyledi. Gubaş, Cem Arslan'ın kaleme almış olduğu 2014 Yılı Kurumlar Vergisi Beyanname Düzenleme Rehberi'ni oda adına bastırarak odalarının ilk yayınını buluşturmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Gubaş, "Değerli arkadaşlar, makam ve mevkiler geçicidir ama kurumlar her daim kalıcıdır. Odamızı her gün bir adım öteye götürmek için canla başla çalışmaktayız. Düzenlenmiş olsun diye seminer yapmıyoruz. Türkiye'de adı ve hatırı sayılır seminercileri sizle buluşturuyoruz ve buluşturmaya da devam edeceğiz. Bugün bu seminerin gerçekleşmesinde emeği geçen Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Mehmet Okkalı, Oda Sekreteri Nevzat Akkaya, değerli hocalarımız devlet gelir uzmanı Cem Arslan, Vergi Danışmanı SMMM Erbil Güzel ve siz değerli meslektaşlarımıza teşekkür ediyor. Kurumlar vergisi ile ilgili dönem sonu çalışmalarında tüm meslek mensuplarımıza kolaylıklar temenni ediyorum." dedi.

Seminer sonunda Manavgat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından bastırılmış olan 2014 yılı kurumlar vergisi beyanname düzenleme rehberi kitabı dağıtıldı.